Film

Petak, 15. januar u 22:00

Američka pita: Ponovo na okupu

Petak, 15. januar u 22:00 - Bilo je to leta 1999. kad su dečaci iz malog grada u Mičigenu započeli misiju gubljenja nevinosti.

foto: prva.rs

U godinama koje su usledile Džim i Mišel su se venčali, dok su se Viki i Kevin rastali. Oz i Heder su se udaljili, a Finč i dalje žudi za Stiflerovom mamom. Sada se ovi dugogodišnji prijatelji vraćaju kući kao odrasli ljudi da se prisećaju i da budu inspirisani tinejdžerima koje drmaju hormoni i koji su pokrenuli ovu legendu komedije.

Režija: Džon Harvic, Hejden Šlosberg

Uloge: Džejson Bigs, Alison Hanigan, Šon Vilijam Skot

Originalni naslov: American Reunion (2012)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3