"Prvo rešenje kosovskog pitanja, pa tek onda ulazak u Evropsku uniju"

Poslanik u Evropskom parlamentu i funkcioner nemačke Socijaldemokratske partije Knut Flekenštajn rekao je za B92.net da treba dati šansu predsednicima Srbije i Kosova da dođu do rešenja kosovskog pitanja i da svi politički činioci, pa čak i nemačka kancelarka Angela Merkel, treba da budu oprezniji u davanju komentara.

Spasoje Veselinović
Pošaljite komentar
  1. Baš me briga šta ti hoćeš... Tvoja zemlja je vršila agresiju na nas a sad hoćete opet nešto na silu. Nama je po tom pitanju jedini prijatelj Rusija i Kina, zapad nikad nije bio niti će.
    (apolo, 6. novembar 2018 11:01)
    U tvojoj glavi caruju "Informeri", "Aloi" i šum koji takvi i slični rusofiličarski ekstrakti prave: Srbiju na istok, u okrilje bratske Kine i prijateljske Rusije (tako nekako ili obrnuto, who cares?), poneti ne možeš, ali zato sebe i te kako. Kladim se da nećeš. Srbija je ovde, više na zapadu, nego istoku: slepilo da to ne uvidimo i tako se ponašamo, nas je već suviše koštalo. Ako nisi u mogućnosti da ratom vratiš ratom izgubljenu teritoriju i smisliš iole humani načim da deportuješ smetnju od više stotona hiljada do par miliona živih, nesrpskih duša, privikavaj se na realnost sadašnjice.
    (Srboljub, 26. novembar 2018 09:26)

    # Link komentara

  2. Ako nisu hteli novi Kipar, kako je onda njihova mezimica Hrvatska primeljan u EU 2013 a da skoro jos malo sa svim susedima (osim Madjarske i Italije) nie imala resene granicna pitanja, npr sa clanicom EU od 2004 Slovenijom koja je usla u EU 2004 kada i Kipar, a nisu resili ni pitanje granica sa Crnom Gorom, BIH, Srbijom.
    (Jos jedno licemerlje i dvolicnost Nemacke, 6. novembar 2018 11:16)

    # Link komentara

  3. Baš me briga šta ti hoćeš... Tvoja zemlja je vršila agresiju na nas a sad hoćete opet nešto na silu. Nama je po tom pitanju jedini prijatelj Rusija i Kina, zapad nikad nije bio niti će.
    (apolo, 6. novembar 2018 11:01)

    # Link komentara

  4. Bavarskoj a ne Bavariji...
    (Fajt, 6. novembar 2018 09:16)

    # Link komentara

  5. "...postoji Član 7, ako ne uspemo da se dogovorimo, onda imamo opciju da iskoristimo mere"
    Haahaha...demokratija na delu.Ako se ne dogovorimo kako meni odgovara, onda imam mere kojima ću te naterati da se dogovorimo.Nešto slično kao mi i pregovori o Kosovu.
    (Dr Šone, 6. novembar 2018 09:10)

    # Link komentara

  6. Her Knut, Srbija i Kosovo su udaljeni od resavanja problema okupacije Srbije nekoliko svetlosnih godina. To znaci da resavanje tog problema ce ipak ostati za vase unuke ili kasnije.
    (Andreja Analiticar Belosvetski, 6. novembar 2018 08:57)

    # Link komentara

  7. "ja bih voleo da dam šansu vašem predsedniku i kosovskom predsedniku da probnađu rešenje"

    Vidi, mene bas briga sta bi ti voleo. I bas me briga i za tvoju Nemacku i za Brisel. Znam da od vas ne mogu da ocekujem nista dobro, da cete uvek raditi na tome da me ubogaljite i opljackate. Za botove koji trube o nekakvim fondovima, ja iz tih fondova nisam video nijednu paru i siguran sam da nikad i necu, tako da tu sargarepu mozete da bacite u djubre. Ionako je vec odavno istrulela.
    (ima jedan problem, 6. novembar 2018 08:53)

    # Link komentara

  8. Само нек УСА и Немачка олабаве мало притисак унутар ЕУ по питању Косова, и нек још пар земаља почне да се двоуми или повуче признање, видећете како се врло брзо решава питање Косова. Па свима је јасно као дан да је ово толико исфорсирано силовање у 21.веку, и да сви једва чекају да се ствари врате у нормалу. Па аман сви народи одавно имају своје националне државе, и сада у 21. веку се заговара стварање две државе за један народ, а при томе им ваља омогућити да ту другу државу етнички очисте од народа који своју историју заснива на управо тој територији.
    (marko, 6. novembar 2018 08:38)

    # Link komentara

  9. Nema od toga nista,i za BiH je potpisan mir u Lisabonu ali je zapad ponistio i izabrao rat,oni moraju imati baustele po svetu bez toga ne nogu ziveti.Kako su se zapadni politicari sepurili po Kijevu-rezultat znamo,po Skopju-rezultat ce se videti,po Kosovu se sepure i ne znaju dalje,iz Krajine je moralo 250 hiljada da ode da bi se 50 hiljada vatilo !
    Evo najnovijeg primera,Iran sve potpisao ali oni vracaju svoje potpise jer Iran ne sme biti suverena zemlja,to je jedini razlog :(
    (cobo, 6. novembar 2018 08:31)

    # Link komentara