1. Samo da pitam, a sta je sa onim cuvenim EFEKTOM KRDA koji trebamo da dostignemo. Vise se ne spominje.
  Najbolji imunitet je kada prelezite bolest i to je nauka dokazala i pokazivala sve do nedavno. Od nedavno BEZ IKAKVIH NAUCNIH DOKAZA oroceno je na samo 6 meseci.
  A tek da vas pitam, da li znate da NI JEDAN HRONICNI BOLESNIK NE SME DA PRIMI VAKCINU I TO JASNO PIŠE ALI NIKO NE ČITA STA KAZU PROIZBOĐAČI, da za Pfizer vakcinu pre davanja se mora 10 puta blago okretati a ako se promucka MORA DA SE BACI. O Srbi, citate li ista, shvatate ki ista, ima li logike da virus ne deluje do 20h a posle 20h je smrtno opasan.
  Vakcinisani PRENOSE VIRUS isto kao i nevakcinisani, ALI BRAVO SRBI I SESTRE SRPKINJE, GRAĐANI SRBIJE ne bunite se i ne smeta vam DISKRIMINACIJA DA VAKCINISANI MOGU SVE BEZ OGRANICENJA A NEVAKCINISANI NE MOGU iako su isto zarazni i isto ptejose zarazu. Dresiraju vas i ogranicavaju, ITALIJA kao prva fasisticka zemlja 20 veka postala isto i u 21.veku nametanjem i stvaranjem.otvorenog konc logora Italija.Zemlja koja je iznedrila Hitlera i nacizam u 20.veku evo u 21 veku predvodnik nacizma.ONI DRZE ZATVORENE I VAKCINISANE I NEVAKCINISANE, A UVELI OBAVEZNU VAKCINACIJU.
  A GDE JE KRDO, DA LI SE KRDO PONASA KAO KRDO ILI CE KRDO KONACNO DA POKAZE SNAGU
  (Nebojša Berak, 26. novembar 2021 02:43)

  # Link komentara

 2. Jedno je sigurno, virus se širi nekontrolisano.
  (Cile Mile, 26. novembar 2021 00:00)

  # Link komentara