1. "NATO je sigurnost. Na primer komšiji padne na pamet da te napadne jer tvrdi da ti ne postojiš i da je to vekovima njegovo, sve... bilo je slučajeva..."

    Ili ti se ne dopadne vodja neke zemlje, zoves NATO i oni ga odmah maknu, vuku dzipovima po ulicama dok ne crkne...bilo je slucajeva.
    Ili prijavis NATO-u da neko ima strasno oruzje za smak sveta i NATO odmah dotrci izbombarduje zemlju, vrati je dva veka unatrag, obesi opasnog vodju...bilo je slucajeva.
    (ex, 12. maj 2022 15:23)

    # Link komentara

  2. "Kome se ratuje i gine u tuđim ratovima, neka regrutuje svoju decu"

    Vojska u Crnoj Gori je profesionalna i niko ne regrutuje nikakvu decu. Niko te ne tera ako nećeš, nego je lični izbor ako odlučiš da se baviš vojnim pozivom. Onda kao profesionalni vojnik radiš ono što ti sleduje. U slučaju da neko napadne Crnu Goru, onda pretpostavljam da bi bila opšta regrutacija ili mobilizacija, što je i razumljivo, a imali bi pomoć i od ostalih članova NATO. Zato je mala verovatnoća da će ih neko napasti i da će do opšte regrutacije doći. To je i suština članstva u vojnom savezu.
    (Zemljoradnik, 12. maj 2022 11:43)

    # Link komentara

  3. NATO je sigurnost. Na primer komšiji padne na pamet da te napadne jer tvrdi da ti ne postojiš i da je to vekovima njegovo, sve... bilo je slučajeva...
    (Fakt, 12. maj 2022 10:46)

    # Link komentara

  4. spavaš li mirno Putine :)))
    (djordje, 12. maj 2022 10:27)

    # Link komentara