Sprema se masovni upad: Balkan je sledeći?

"Karavan slobode", konvoj oko sto hiljada ilegalnih migranata iz Afrike i Bliskog istoka, već se okupio u Jedrenu i sprema se da upadne na grčku granicu.

Izvor: Novosti
Pošaljite komentar
  1. Ko može, hvatajte se zapadne Evrope, dok još ima slobodnih radnih pozicija. Narednih godina će dolaziti sve više ljudi iz Afrike i Azije nakon zbivanja u protekle 2 god.
    (ElectroBlue, 25. septembar 2022 03:21)

    # Link komentara

  2. ovo je glavni ruski udar o kome se jako malo pruca.kako hrana duze vreme bude skupa a redom pocnu drzave da bankrotiraju zbog povecanja kamatnih stopa FEDa tako ce broj migranata biti veci.
    u jednom momentu turska nece moci vise to da zadrzava i krenuce na grcku.ondacce biti ili masovni pokolj ili ce migranti srusiti grcku pa redom.tacka haosa je pucanje egipta recimo,mada ima vise kandidata.
    to je horor scenario i za,evropu i za nas.
    (nisliski mohikanac, 25. septembar 2022 00:37)

    # Link komentara

  3. Pustite Mađare da čuvaju grčku granicu, i nijedan neče proći. Mnogi će ostati zauvek tu, ostali će se vratiti odakle su došli.
    (Momčilo, 25. septembar 2022 00:09)

    # Link komentara

  4. He he... a smejao sam se kad je onomad neki lik krajem devedesetih gostujuci kod Vanje Bulica u Biserima rekao da nas ceka provala arapa u evropu...Doduse 20 godina kasnije, ali se desilo
    (DJony, 25. septembar 2022 00:09)

    # Link komentara

  5. Raspad Evrope u najavi!
    (pfc, 24. septembar 2022 18:54)

    # Link komentara