Ukrajina je kriva za sve?

Događaji u Ukrajini rezultat su namere Kijeva da se pridruži Severnoatlantskoj alijansi, priznao je bivši premijer Izraela Naftali Benet.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
  1. Kakvi pregovori sa Putinom, pa to bi samo njemu koristilo, a ništa ne bi poštovao kao što nijedan fašista nikada i nije.
    Nevil Čembrlen je i danas primer budale koja je mislila da se sa Hitlerom može pregovarati. Putin je to isto što je Hitler bio onda, zato ga i zovu 'Putler'.
    (CATAPA, 5. februar 2023 23:27)

    # Link komentara

  2. Dakle, Putin je taj koji je odbijao razgovore, sto je i logicno, jer je zeleo rat.
    A sada moli za pregovore, ali ne moze.
    (., 5. februar 2023 19:50)



    Lepo je citati samo delove koji nam se dopadaju, ali u tekstu pise i ovo:

    "Ceo ovaj rat se desio zbog njihove želje da uđu u NATO i onda Zelenski kaže: Odustajem od ove ideje", rekao je Benet.
    Međutim, zapadne zemlje su prekinule pregovore i odlučile da ne pregovaraju sa Moskvom, primetio je on."


    Inace, cak se i ne skriva cinjenica da rezim u Kijevu velica nacizam. To sto je Putin odbio da se sastane sa Zelenskim, ne znaci da Ruska Federacija ne bi pregovarala sa Ukrajinom, jer za to nije neophodno da se predsednici sastanu. Zapravo, nosioci najvisih funkcija u drzavi najcesce i ne ucestvuju direktno u pregvorima. Takodje, ovo Putinovo odbijanje sastanka se dogdja pre pocetka rata. Dok se ovo sto je Benet ispricao dogadja kada je sve vec pocelo, pa je angazman Zapada utoliko licemerniji jer se sve vreme kao sablaznjavaju nad ratom u Ukrajini.
    (Floki, 5. februar 2023 22:39)

    # Link komentara

  3. Sateraće Putin pacove u kanale
    (brka, 5. februar 2023 20:15)

    # Link komentara

  4. Dakle, Putin je taj koji je odbijao razgovore, sto je i logicno, jer je zeleo rat.
    A sada moli za pregovore, ali ne moze.
    (., 5. februar 2023 19:50)

    # Link komentara

  5. Trebali su prvo traziti Putlerovo odobrenje.
    (Ko to tamo peva, 5. februar 2023 19:48)

    # Link komentara

  6. Interesantno nema intervjua gde će neki viđeniji Izraelac da odgovori šta misli o brojnim spomenicima i memorijalnom centru Stepanu Banderi, pa o memorijalnoj kolekciji poštanskih maraka pošte Ukrajine iz 2018./19. sa likovima SS komandanta SS Divizije Galicija u uniformama, o nacističkoj ideologiji i oznakama jedinica Azov, Kraken, Dnjepr,... O tome ni reči.
    (Pingvin iz Nišavu, 5. februar 2023 19:48)

    # Link komentara

  7. Ukrajina kao nezavisna zemlja moze da pristupi kojoj god organizaciji hoce, pod uslovom da je ta primi. Ne znam da li su planirali da pristupe Natou, ali kada se rat zavrsi, sad svakako hoce (kao i Finska i Norveska). Putin je najveci neprijatelj Rusije u 21. veku.
    (Apatrid, 5. februar 2023 19:48)

    # Link komentara

  8. Svašta...Zašto sva bivša ruska braća ( skoro sva) panično žele u Alijansu?
    (Strugač zapadnih kazana, 5. februar 2023 19:48)

    # Link komentara

  9. Zar jos ima ljudi da sumnju da su amerika i Ukrajina krivi.
    (aca, 5. februar 2023 19:42)

    # Link komentara

  10. Nisu oni hteli da udju u Nato, nego su naterani da to hoće, jer se znala i htela reakcija Rusije, a sve to da bi se postigle neke totalno druge stvari, o kojima običan narod u celom svetu nema pojma
    (nikola1989, 5. februar 2023 19:39)

    # Link komentara

  11.  "Zapadne zemlje su prekinule pregovore i odlučile da ne pregovaraju sa Moskvom, primetio je on"!

    Posebna ludost je u tome, što USA, jer premijer Izraela jedna je od najtačnije obaveštenih osoba na svetu, samim tim ne govori olako i proizvoljno,Amerika dakle zna sa koliko snage Rusi raspoložu. I pošto one kolo vode opet su odlučile da na granicama Rusije prave svoje baze šalju svoju vojsku. Promenile nasilno vlast u Kijevu!
    Da se Meksiko tako kao Ukrajina ponaša i na svom nekom delu "Donbasa" osam godina raketira granatira, ubija svakodnevno amerikance koji žive u tom delu Meksika, ispeglati bi ga za sat vremena!!!
    Ali arogantnost i bahatost nikad nisu niti će imati meru, naročito kod takvih sila poput USA. Sada su ušavši u Ukrajinu u zadnjih desetak godina vojno logistički, informativno, propagandom,, morati da se suoče sa vraćanjem unatrag!!!
    Prvi put nakon decenija širenja moraće da se vrate, i zato medijska halabuka, cenzura, cancel kultura, obeležavanje I ukidanje drugog mišljenja!! Uložili su stotine milijardi dolara u Ukrajinu za sve ove godine, a bIće sve uzalud.
    (predrag, 5. februar 2023 19:36)

    # Link komentara