1. "Ruski predsednik Vladimir Putin ostaje otvoren za svaki kontakt koji bi omoguc?io postizanje ciljeva "specijalne vojne operacije" mirnim putem, ali Zapad ne pruža takvu šansu, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov."

    Vrlo jednostavno !
    Putin proglasi završetak "spec.akcije" i povuče vojsku iz Ukrajine !!!
    (Panac, 3. jun 2023 19:56)

    # Link komentara

  2. Tenkovi "abrams" i borbeni avioni F-16 neće biti angažovani u predstojećoj kontraofanzivi Oružanih snaga Ukrajine.
    Nece nikad ni stici do ukraine to je jasno od starta
    (Milanko, 3. jun 2023 14:14)

    # Link komentara

  3. a sto su nama davali gorivo i ostale energente krishom za vreme sankcija to se brzo zaboravilo tad su nam bili braca sad vise nisu,a braca rusi prodavali oruzje hrvatskoj e i to se zaboravilo
    (yyyyyyyy, 3. jun 2023 12:13)

    # Link komentara

  4. Ne pise se dobro Rusiji, plasim se da ako ovako nastave sa ovim rezultatima smesi im se gradjanski rat i rasparcavanje. Ako uspe ova Ukrajinska kontraofanziva Rusi su blago receno u ogromnom problemu. Ili su trebali ovo sve da odrade 2014 ili nisu nista trebali sve ovo da započinju, veoma traljavo i amaterski. Obrukali se skroz.
    (Gradjanin, 3. jun 2023 12:10)

    # Link komentara

  5. Svaki put kada pomislim da je Zelenski potpuno izgubio kompas i da ne može biti više izvan realnosti on uspe da me iznenadi i postavi nove granice! Stvarno je lik umislio da su on i zemlja mu neki faktor a siguran sam da nije ni svestan koliko brzo će biti pušten niz vodu od svojih mentora i "saveznika" čim ovo prođe!
    (Wllaxy, 3. jun 2023 12:07)

    # Link komentara

  6. Rat se uskoro završava, bliže se izbori u Americi.
    (Nenad, 3. jun 2023 12:00)

    # Link komentara

  7. Ne razumem!? Kako Rusi napali Wagnerovce?
    (mudri, 3. jun 2023 11:15)

    # Link komentara

  8. Sudbina je baš okrutna...
    Po raspadu SSSR, ukrajina je prodavala oružje po raznim zemljama bivše Jugoslavine, Afrike, Azije, Južne Amerike svesno kršeći sankcije UN i zabranu isporuka oružja gde je bilo aktivnih ratnih sukoba... Film "Lord of War" ili "Gospodar rata" na našem je snimljen po istinitoj priči... Danas 30 godina kasnije te iste zemlje u koje se nemilice trpalo oružje iz ukrajine samo žele da žive u miru i slobodno trguju kako bi koliko toliko nadoknadili izgubljeno sa svima uključujući i Rusiju... I gle čuda sad isti oni ukrajinci koji su im prodavali oružije i pojedinci se bogatili u ukrajini sad hoće tim istim zemljama da zavrću ruke...
    (Nisam matematičar ali cifre ne lažu, 3. jun 2023 10:53)

    # Link komentara