1. Drugarice Zaharova,
  O atomskim bombama na Hirosimu i Nagasaki je vec jako toga odavno receno, evo vec 80 godina. Koliko god to strahovito zvucalo, atomske bombe su zaustavile svetski rat na Pacifiku. Procena je bila da bi invazija na Japan odnela oko 30 puta vise civilnih zrtava.
  (Vujadin, 22. septembar 2023 22:38)

  # Link komentara

 2. @X Re
  ne lupaj, Rusi prave najbolje rakete na svijetu, tacka
  (Planina, 22. septembar 2023 22:13)

  # Link komentara

 3. Da...Ukrajinci se "povukli" tenkovima iza ruskog fronta!
  (EU Citizen, 22. septembar 2023 18:30)

  # Link komentara

 4. Upravo su saopštili iz bele kuce da ce predati ATACMS rakete dugog dometa koje se ispaljuju iz Himarsa... Rusi su tek u velikom problemu, lepo sam napisao pre mesec dana kada su gadjali Moskvu ovo je tek početak, Rusi ne mogu da se odbrane ni od manje sofisticiranih raketa, ATACMS ce ih urnisati...
  (X Rej, 22. septembar 2023 18:21)

  # Link komentara

 5. Rusi su bruka... Bukvalno sramota za vojsku sa tolikim kapacitetima ili bar lazno prezentovanim kapacitetima.

  Nikad ne potcenjuj ruse. Tako je i brkica mislio i mnogi pre i posle njega,zna se kako su prosli. Polako,niko ovde ne zna sta se desava i koji su ciji planovi. Ja licno mislim da je Amerika tigar od papira. Onakva bezanija kao iz Afganistana nije vidjena u istoriji ratovanja, a ratovali su protiv nsajiromasnije zemlje u svetu. Ovde Rusija ratuje protiv celog Nato saveza i Ukrajine. Kad sve zavrsi onda mozemo reci o ruskoj i bilo cijoj vojsci. Kako ti kao tako strucan objasnjavas onu bezaniju iz Afganistana i ono Asad mora da ode? Jeste otisao je samo tetki da odnese lek.
  (Pop, 22. septembar 2023 17:26)

  # Link komentara

 6. Nista Amerika ne poklanja, ukrajinci ima debelo to da vrate!
  (Kontras, 22. septembar 2023 17:17)

  # Link komentara

 7. Krim više nije siguran ni od krstarećih raketa.
  (Klaus Meine, 22. septembar 2023 16:28)

  # Link komentara

 8. Rusi su bruka... Bukvalno sramota za vojsku sa tolikim kapacitetima ili bar lazno prezentovanim kapacitetima.
  (Marko, 22. septembar 2023 15:13)

  Tipicno...

  Juce - napadnuto sedam regiona u Ukrajini (ukljucujuci Kijev, Lvov i Harkov), pet regiona (oblasti) ostalo bez struje, pogodjene fabrike, skladista, rafinerija nafte, remontni centri oklopnih vozila, linije snabdevanja el.energijom i ko zna sta jos, jer, da podsetimo, svako snimanje delovanja po ukr. polozajima se kaznjava zatvorom pa nema nikakvih snimaka iz Hmeljnickog i Lvova i - nikom nista, ukr. i zapadni PVO sistemi su svemocni i nista im ne prolazi.
  Danas - udar jedne ili dve rakete po Sevastopolju i Rusi su bruka. Pa neverovatno, dajte ljudi malo objektivnosti. Rat je, i projektili padaju na obe strane, ja ne znam zaista sta je poenta ovog suludog narativa o ukrajinskoj nadljudskoj pameti i ruskim lopatama i nesposobnosti. Pa bilo bi prosto neverovatno da Ukrajinci ne pogode nista sa svom pomoci koju dobijaju, plus celom logistikom i osmatranjem NATO pakta, kao i Starlink terminalima od prvog dana.
  Kao papagaji jedni ponavljaju pricu o tri dana u Kijevu i sedam u Berlinu, drugi da Rusi ne koriste ni 5 posto potencijala, a za to vreme ginu desetine hiljada ljudi. Dosta vise!
  (Aule, 22. septembar 2023 16:21)

  # Link komentara

 9. Rusi su bruka... Bukvalno sramota za vojsku sa tolikim kapacitetima ili bar lazno prezentovanim kapacitetima.
  (Marko, 22. septembar 2023 15:13)

  # Link komentara

 10. Rat se vodi samo u Rusiji po (njenom shvatanju granica) ... A oni i dalje nisu i ratu.
  (Nikola, 22. septembar 2023 08:54)

  # Link komentara

 11. Ali čuj-Ruska REŽIMSKA agencija...
  (B63, 22. septembar 2023 08:04)

  # Link komentara