Novine: "Traže moju glavu, a ne dva zakona"; "Pandemija je produbila geopolitički rascep u svetu"

Dnevne novine u izdanju od srede, 8. decembra pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, kao i o rešenju za Zakon o eksproprijaciji.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" naslovnu stranu posvećuje izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na obilasku gradilišta "Beograda na vodi", o čemu piše pod naslovom "Staviti van snage novi Zakon o eksproprijaciji", a donosi i izjavu direktora Instituta za međunarodnu politiku i privredu Branislava Đorđevića "Pandemija je produbila geopolitički rascep u svetu".

"Blic" piše o epidemiološkoj situaciji u Srbiji pod naslovom "Kraj trećeg talasa, da li će on biti i poslednji", dok piše i o incidentu Dragana Labovića "Košarkaš pretukao taksistu i oteo mu automobil".

"Večernje novosti" pišu o novoj zgradi KCS pod naslovom "U januaru otvaranje bolnice 22. veka", dok piše i o izjavi Vučića o Zakonu o eksproprijaciji "Traže moju glavu, a ne dva zakona".

"Kurir" piše o slučaju Veljka Belivuka i Miljkovića pod naslovom "Surovo", dok prenosi o navodna četiri regrutna centra na Balkanu "U Bosni niču novi kampovi za vehabije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 179 idi na stranu