Radnim danima u 19:00

Plima

Studentkinja na Policijskoj akademiji dobija zadatak da prouči zastareo slučaj - ubistvo trudnice na švedskoj plaži pre 25 godina.

.

Priča naizmenično ide u 1987. i 2011. godinu. Sadašnjost prati kadetkinju Policijske akademije, Oliviju, i njen rad za ispit - rešavanje misterije zastarelog slučaja gde je troje ljudi sadistički ubilo mladu ženu na plaži. Ubistvo je slučajno video jedan dečak. U to vreme, inspektor Tom Stilton nije uspeo da reši slučaj, pošto nije mogao da utvrdi identitet žrtve, locira ubice ili pronađe motiv za ubistvo. Dok Olivija "kopa" po starim dokumentima, mnogo je pitanja na koja nema odgovora. Potrebna joj je pomoć tadašnjeg inspektora, a sada beskućnika, Stiltona...

.

Uloge: Julija Ragnarson, Kjel Bergkvist, Sesilija Nilson

Žanr: krimi, drama, misterija, triler

Originalni naslov: Springfloden / Spring Tide (2016-)

Produkcija: Švedska, Nemačka, Belgija

Zovite me Fic

Moralno posrnuo prodavac automobila primoran je da postane „partner“ sa svojom savešću.

Zločinački umovi

Slučajevi Jedinice bihejvioralne analize unutar FBI, elitne grupe profajlera koji proučavaju najopasnije serijske ubice i najjezivije zločine kako bi predvideli njihove sledeće korake, pre nego što ponovo napadnu.

Njuškalo

Zovu ga Njuškalo. Ponosan je vlasnik oštrog čula mirisa i zna stvari o vama koje čak ni vi ne znate, a i radije biste da ih sačuvate za sebe...

Dosije Iks

Kultna američka naučno-fantastična serija!

Doktor Raš

Doktor Vilijam Raš nije običan profesionalac na dežurstvu.

Razotkrivanje

Svakoga dana, hiljade Rusa postanu žrtve prevaranata.

Vratiće se rode

Protagonista ove priče je Predrag Švabić, mladić čija majka nasleđuje kuću sa imanjem u vojvođanskom selu Baranda, od svog pravog oca.