Radnim danima u 18:00

Plima

Studentkinja na Policijskoj akademiji dobija zadatak da prouči zastareo slučaj - ubistvo trudnice na švedskoj plaži pre 25 godina.

.

Priča naizmenično ide u 1987. i 2011. godinu. Sadašnjost prati kadetkinju Policijske akademije, Oliviju, i njen rad za ispit - rešavanje misterije zastarelog slučaja gde je troje ljudi sadistički ubilo mladu ženu na plaži. Ubistvo je slučajno video jedan dečak. U to vreme, inspektor Tom Stilton nije uspeo da reši slučaj, pošto nije mogao da utvrdi identitet žrtve, locira ubice ili pronađe motiv za ubistvo. Dok Olivija "kopa" po starim dokumentima, mnogo je pitanja na koja nema odgovora. Potrebna joj je pomoć tadašnjeg inspektora, a sada beskućnika, Stiltona...

.

Uloge: Julija Ragnarson, Kjel Bergkvist, Sesilija Nilson

Žanr: krimi, drama, misterija, triler

Originalni naslov: Springfloden / Spring Tide (2016-)

Produkcija: Švedska, Nemačka, Belgija

Njuškalo

Zovu ga Njuškalo. Ponosan je vlasnik oštrog čula mirisa i zna stvari o vama koje čak ni vi ne znate, a i radije biste da ih sačuvate za sebe...

Zamračenje

Život na zemlji ubrzano se uništava, osim jednog "parčeta" u istočnoj Evropi...

Istorije slučajeva

Bivši vojnik i policajac Džekson Brodi postaje privatni detektiv...

Grad bez pravila

Gerila ubica beži iz džungle nakon potpisivanja referenduma o mirovnom sporazumu u Kolumbiji.

Most

Kada se pojavi telo na mostuz između Danske i Švedske, tačno na granici, danski inspektor Martin i švedska inspektorka Saga moraju da podele odgovornost i rade zajedno na zločinu.

El Čapo

Pogled na život ozloglašenog narko bosa, El Čapa.

Zločinački umovi

Slučajevi Jedinice bihejvioralne analize unutar FBI, elitne grupe profajlera koji proučavaju najopasnije serijske ubice i najjezivije zločine kako bi predvideli njihove sledeće korake, pre nego što ponovo napadnu.

Dosije Iks

Kultna američka naučno-fantastična serija!