Serija

Radnim danima u 18:30

Državni posao

Radnim danima u 18:30 - Radnja serije odvija se u kancelariji arhivskog i žalbenog odeljenja jedne nepostojeće državne firme.

Državni posao 900
Državni posao 900

Đorđe Čvarkov, Dragan Torbica i Boškić su kolege i rade u istoj kancelariji. 

Jedna epizoda predstavlja radni dan i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u preduzeću, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, TV serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje. 

Okosnica emisije „Državni posao“ su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na „Stand-up“ formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno-političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama. 

 

Autori i glumci: Dimitrije Banjac, Nikola Škorić, Dejan Ćirjaković  

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3