Serija

radnim danima u 21:00

Hanibal

Radnim danima u 21:00 - Serija Hanibal istražuje početak veze između poznatog psihijatra, Hanibala Lektora, i njegovog pacijenta, mladog FBI profajlera, kojeg progoni sposobnost da saoseća sa serijskim ubicama.

foto: prva.rs

Vil Grejem je specijalni konsultant pri FBI. Ima poseban dar jer može da saoseća sa bilo kojom osobom i stavi se u njene cipele. To znači da može da pomaže u rasvetljavanju ubistava, pogotovo onih koji uključuju serijske ubice, s obzirom na to da može da napravi njihov profil - njihov metod, motive i ličnost. Za konkretan slučaj, FBI zatraži pomoć i doktora Hanibala Lektora, poštovanog psihijatra. Vil i Hanibal se združe, i Vil postaje Hanibalov pacijent. Nije, pak, svestan, da Hanibal može da bude najtraženiji serijski ubica u Americi.

Autor: Brajan Fuler
Uloge: Hju Densi, Mads Mikelsen, Karolin Davernas
Originalni naslov: Hannibal (2013-2015)

Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3 Notice: Undefined variable: PAGE in /srv/prva/www/prva.rs/public_html/apps/prva-rs/templates/web/footer.php on line 3